MATULA HORGÁSZEGYESÜLET

péntek, november 24, 2017

ÜZENŐFAL

  • FishWorld: www.fishworld.eu
  • FishWorld: Mindel ami horgászat az nálunk megtalálható! Aktuális információk vizekről, szállások, kompok, horgászboltok...
  • cuclee: Feederverseny 2014.04.06 Alsópáhok Bereki Horgásztó. Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • Nyárh61md2b3: Balatonra éves felnőtt állami jegyet válthat 17 éves személy?
  • Nyárh61md2b3: Balatonra éves felnőtt állami jegyet válthat 17 éves személy?
  • cuclee: Feederverseny 2013.10.06 Fonyód. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • cuclee: Feederverseny 2013.05.12 Bicske.Nevezési díj: 5000 Ft. Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • cuclee: Feederverseny 2013.04.14 Fonyód.Továbbra is várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon. Kupákról a képet az alábbi helyre töltöttem fel:http://www.haltarto.hu/peca_blog/blogKomment.php?ID=121782
  • Biohorgász: Írjál légyszives egy privat üzenetet, mert így szezonzárásra tudjuk csak meg a lényeget :D gardenmania@citromail.hu
  • matulacsaba: igen tudunk beszélni róluk
  • Biohorgász: matulacsaba! Meg vannak még az Okuma Dynadrag orsók?
  • cuclee: F
  • cuclee: eederverseny 2013.04.14 Fonyód.Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • matulacsaba: pontosan nem lehet kiszámolni meddig fog tartani ez a kérdések számától is függ akinek dolga van, közben is el lehet hagyni a fórunot
  • tetucskee: Kedves Csabi.Érdekelne,hogy a feeder fórum időben meddig fog kb tartani.Amúgy jó ötlet volt.üdv
  • matulacsaba: sajnos nem erre csak Siófokon van lehetőség
  • tetucskee: Kedves Csabi.Érdeklődnék hogy a Balatoni kedvezményes területi engedélly kiváltható e nálad SZÉP.kártyával.Üdvözlettel: 1 klub tag
  • 4853: szia csabi! hogy van a nyitvatartás az év elején?
  • pandras26: azt szeretném megkérdezni, hogy az önök boltjában kapható-e balatoni napijegy
  • matulacsaba: Gratulálok Tamás http://horgaszklub.eu/cikkek/reszletek/1047_beszelgetes_zsittnyan_tamassal_a_ii_horgaszklub_feeder_kupa_gyoz/
  • cuclee: Feederverseny 2012.10.07 Fonyód.Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • Crocket: Az eredményeket nem raknátok fel?
  • dani68: dani kupa tótszerdahely 2012.julius. 01. jelentkezni a szerdahely-to honlapján lehet
  • dani68: versenj május 12-13 ,szombatrul vasárnapra lesz
  • dani68: szerdahelyi tón lesz északi versenj,kétszer 4 órás.
  • matulacsaba: köszönjük szépen
  • neno: Uraim! Gratulálok az ezüst, és bronz medalionhoz. :)
  • cuclee: Feederverseny 2012.04.29 Kéthely.Továbbra is várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezeni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen lehet.
  • fules37: tilalom van a zalán is angolnára?
  • fules37: az angolnára van tilalom balaton melék ágán?

Csak regisztrált felhasznaló szólhat hozzá.

Webkamera Keszthely

Webkamera Keszthely

Bejelentkezés

Partnereink

Lap-top-net Bt.

Kroza Szállásközvetítő Iroda

Hozzávalók

  • 60 dkg süllőfilé
  • 8 szál vékony újhagyma
  • 8 dkg vékonyra szeletelt füstölt sonka
  • 2 tk. finomra vágott bazsalikom
  • 2 dkg vaj
  • 3 dkg tisztított mandula
  • A mártáshoz:
  • 10 dkg alma
  • 10 dkg szőlő
  • 10 dkg ribizli
  • 10 dkg egres
  • 1 dl fehérbor
  • 1 evőkanál méz
  • 1 dl tejszín
  • 2 teáskanál étkezési keményítő
  • 1 citrom
  • A körethez:
  • 50 dkg újburgonya
  • 2 dkg vaj
  • 1 teáskanál finomra vágott petrezselyem

Elkészítés

A halszeleteket megmossuk. Az újhagymát megtisztítjuk. Halra rátesszük a sonkát és a hagymákat, félbehajtjuk, és megszórjuk a bazsalikommal és a mandulával. Kivajazunk egy tepsit, a sütőt 180 C-fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük.

A tepsibe tesszük a halat, ráöntjük a bor felét, kevés vizet öntünk alá, és alufóliával letakarva a sütőbe tesszük 15 percre. Ha elkészült, a levét lábasba tesszük, és a halat visszatakarjuk. Amíg a hal sül, megtisztítjuk, megmossuk a gyümölcsöket. Az almát meghámozzuk, felszeleteljük, a szőlőt kimagozzuk. A hallébe beleöntjük a maradék bort, sót és mézet teszünk bele, ha kell, pici vizet öntünk hozzá. A tejszínnel kikeverjük a keményítőt, és besűrítjük vele a levet. A mártásba beletesszük az almát, a piszkét, a szőlőt és a ribizlit. Citromlével ízesítjük, és 5-8 percig kíméletesen forraljuk, úgy, hogy a gyümölcsök egyben maradjanak. A hallal együtt tálaljuk. Köretnek petrezselymes vajon átforgatott főtt burgonyát adunk hozzá.