MATULA HORGÁSZEGYESÜLET

csütörtök, szeptember 21, 2017

ÜZENŐFAL

  • FishWorld: www.fishworld.eu
  • FishWorld: Mindel ami horgászat az nálunk megtalálható! Aktuális információk vizekről, szállások, kompok, horgászboltok...
  • cuclee: Feederverseny 2014.04.06 Alsópáhok Bereki Horgásztó. Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • Nyárh61md2b3: Balatonra éves felnőtt állami jegyet válthat 17 éves személy?
  • Nyárh61md2b3: Balatonra éves felnőtt állami jegyet válthat 17 éves személy?
  • cuclee: Feederverseny 2013.10.06 Fonyód. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • cuclee: Feederverseny 2013.05.12 Bicske.Nevezési díj: 5000 Ft. Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • cuclee: Feederverseny 2013.04.14 Fonyód.Továbbra is várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon. Kupákról a képet az alábbi helyre töltöttem fel:http://www.haltarto.hu/peca_blog/blogKomment.php?ID=121782
  • Biohorgász: Írjál légyszives egy privat üzenetet, mert így szezonzárásra tudjuk csak meg a lényeget :D gardenmania@citromail.hu
  • matulacsaba: igen tudunk beszélni róluk
  • Biohorgász: matulacsaba! Meg vannak még az Okuma Dynadrag orsók?
  • cuclee: F
  • cuclee: eederverseny 2013.04.14 Fonyód.Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • matulacsaba: pontosan nem lehet kiszámolni meddig fog tartani ez a kérdések számától is függ akinek dolga van, közben is el lehet hagyni a fórunot
  • tetucskee: Kedves Csabi.Érdekelne,hogy a feeder fórum időben meddig fog kb tartani.Amúgy jó ötlet volt.üdv
  • matulacsaba: sajnos nem erre csak Siófokon van lehetőség
  • tetucskee: Kedves Csabi.Érdeklődnék hogy a Balatoni kedvezményes területi engedélly kiváltható e nálad SZÉP.kártyával.Üdvözlettel: 1 klub tag
  • 4853: szia csabi! hogy van a nyitvatartás az év elején?
  • pandras26: azt szeretném megkérdezni, hogy az önök boltjában kapható-e balatoni napijegy
  • matulacsaba: Gratulálok Tamás http://horgaszklub.eu/cikkek/reszletek/1047_beszelgetes_zsittnyan_tamassal_a_ii_horgaszklub_feeder_kupa_gyoz/
  • cuclee: Feederverseny 2012.10.07 Fonyód.Várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen és a 06-20-396-0660-as telefonszámon.
  • Crocket: Az eredményeket nem raknátok fel?
  • dani68: dani kupa tótszerdahely 2012.julius. 01. jelentkezni a szerdahely-to honlapján lehet
  • dani68: versenj május 12-13 ,szombatrul vasárnapra lesz
  • dani68: szerdahelyi tón lesz északi versenj,kétszer 4 órás.
  • matulacsaba: köszönjük szépen
  • neno: Uraim! Gratulálok az ezüst, és bronz medalionhoz. :)
  • cuclee: Feederverseny 2012.04.29 Kéthely.Továbbra is várjuk a jelentkezőket. Érdeklődni és nevezeni lehet a budaibalazs@jacsanet.hu emailcímen lehet.
  • fules37: tilalom van a zalán is angolnára?
  • fules37: az angolnára van tilalom balaton melék ágán?

Csak regisztrált felhasznaló szólhat hozzá.

Webkamera Keszthely

Webkamera Keszthely

Bejelentkezés

Partnereink

Lap-top-net Bt.

Kroza Szállásközvetítő Iroda

Légy férfi! Törj ki a mindennapok biztonságos egyhangúságából, próbálj ki valami mást, egészen újat! Kell a változatosság, néha talán még az enyhe perverzió is izgalmas lehet. Így bíztattam magam, de az igazi indíttatás váratott magára.

Bevallom Kősüllő egyik levele mozdította be buja fantáziámat amikor egy olyan egyszerű ámbár költői kérdésre válaszolt, hogy 'monnyon mar valaki egy marnareceptet', szóval valahogy így kezdte: ' Ha éppen kívánod a savanyút, a márna (filézve-bõrözve) nagyszerû savanyú hallevesnek, egyben is oda lehet tenni, de ha zizizni akarsz, akkor fõzz....".

Éreztem ez kell nekem. Ki kell törni a halászlé (szigorúan Bajai)-sülthal-rántottsüllő ördögien finom bűvköréből és be kell vállalni az izgalmakat is.

Márna ugyan nem volt a hűtőben,így egy szép testes kárászra esett a választás.

Egy fej hagymát, egy fél zöldpaprikát és egy termetes sárgarépát egész apróra kockáztam és kevés olajon megpirítottam. Pár perc után felöntöttem egy deci fehérborral, és tettem bele egy evőkanál mustárt.

Kicsit hagytam besűrűsödni, aztán beletettem a halszeleteket, felöntöttem vízzel, hogy jól ellepje. Mikor felforrt sóztam, dobtam bele kevés durvára darált borsot, három babérlevelet, egy gerezd fokhagymát egy kávéskanál tárkonyt és egy tíz centis friss rozmaringágat. Pár perc múlva beletettem egy fél marék rizst, még öt perc múlva az ikrát.

Negyven percig lassú lángon főztem, öt perccel a vége előtt tettem bele az apróra vágott friss petrezselymet és a citromkarikákat.

A rizs adott egy pici tartalmasságot, a répa édeskésségét vagányosan ellepte a citrom savanyúsága, a rozmaring és a tárkony pedig megfejelte az egész enyhe halízt. A szétnyomott csípős paprika tette oda a pontot.

Friss kenyérrel isteni finom volt!

 

Horváth Zoltán